|
Здравейте,
Гост
|
|
|
Жанра на играта е Open world, action. Датата на излизане за Америка е 24.04.12. а в Европа ще дойде с 3 дни закъснение. Разработва се от Radical Entertainment и е продължение на ,,Prototype'' от 2009г. Двете игри се публикуват от Activision. Този път ще срещнем нов герой - сержант James Heller, натоварен със задачата да унищожи веднъж и завинаги вирусът ,,Blacklight''. Играта е и тип ,,отмъщението на Чък'' тъй-като семейството не героя също е било убито от този вирус. Освен ,,оpen world, action'', към играта ще добавим и че се играе от трето лице. Относно геймплея... ще се опитам да обобщя нещата които ще може да правите. Героят ви ще може да се преобразява и да приема различни форми и идентичността на други хора, както и техните спомени. Ще имате свръх естествени сили, като дори ще може да откъснете оръдието на танк и да го използвате срещу враговете си. Ще може да се промъквате незабелязано зад враговете си и да ги инжектирате с ,,Blacklight virus'', като по този начин ще създадете ,,BioBomb'' способна да взривява враговете ви. Имате възможност за бърза регенерация както и способността ,,sonar sense'', позволяваща ви да откриете нещо или някой по-лесно (звучи ми като малкия брат на Чък Норис, не знам за вас). Не бързайте ! Това не е всичко. Ако все пак героят ви се струва слаб, тогава да изброим и останалото: Ще имате пипала, които израстват от ръцете на Heller, давайки му различни умения като това да мачка едни обекти в други, да чупите коли, да разкъсвате телата на враговете си и да ги увивате в мрежа, като Spider-Man. На мен лично ми стига всичко това и за да не ставам досаден, ще спра с изброяването за да се изненадате от нещо ново в самата игра Жанр - Open world, action Дата на излизане - April 27, 2012 (Европа) PlayStation 3 & Xbox 360 July 24, 2012 за Windows PC официален сайт |
|
|
|